:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

19 серпня 2011

Ще один робочий тиждень позаду! А це означає, що попереду цілих два дні нових незабутніх вражень та відпочинку в компанії Першого Національного.

Субота, 20 серпня

О 16:40 разом з програмою «Феєрія мандрів» відкривайте Україну. Найпатріотичніший туристичний проект Першого Національного розкаже про таємничу, вишукану, відверту – але завжди несподівану і незнану Україну. Це те, чого ви ще не бачили. Це те, чого ви не знали про власну країну. Це те, про що повинен дізнатися кожен українець. Це те, про що має знати світ. Таємнича, вишукана, відверта – але завжди несподівана і незнана: Україна у програмі "Феєрія мандрів".

Анекдоти, побрехеньки і просто веселі історії, розповідають члени гумористичного клубу "Золотий гусак" о 18:30, найсмішніші люди України.

О 21:15 дивіться церемонію закриття Фестивалю «Слов’янський базар». Щорічно в Білорусі збираються зірки всенародної величини, щоб об'єднати творчі сили близьких за культурою країн для створення мирного співтовариства. За сім днів фестивалю на всіх майданчиках "Слов'янського базару у Вітебську" проходить більше 70 культурних проектів, аудиторія яких - 120 тисяч людей. На флагштоках нинішнього ювілейного фестивалю майорять прапори 27 держав. У програмі представлені і фольклорні традиції, і своєрідність трьох слов'янських країн.

Неділя, 21 серпня

Ранок неділі розпочніть з щирого сміху. В цьому о 09:05 вам допоможе програма «Сміх до коликів у рік кролика». Зірки "Аншлагу" - гумористичний дует "Братики-кролики" Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко представлять програму "Сміх до сліз на рік кролика". За час спільних виступів Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко приміряли безліч образів і розсмішили мільйони глядачів у всьому світі. А фраза "Кролики - це не тільки цінне хутро, але й 2-3 кілограми легкозасвоюваного м'яса" з їх мініатюри відома всім і цитується при кожному зручному випадку. Ці артисти - хороші і давні друзі, які не втомлюються від компанії один одного, радуючи шанувальників і аудиторію харизмою, енергетикою і, перш за все, високоякісним гумором.

О 19:55 не пропустіть новий поєдинок української Прем’єр-Ліги: "Шахтар" (Донецьк) - "Іллічівець" (Маріуполь). Дні відпусток та передсезонних зборів вже позаду, а попереду новий сезон Прем'єр-ліги. 16 найсильніших команд України розіграють звання чемпіона країни та поборються за право грати у Єврокубках.

О 02:00 класика кіно – художній фільм «Волга - Волга», режисера Григорій Александров. Начальник управління дрібної кустарної промисловості Бивалов мріє про службу в Москві. Він отримує розпорядження підготувати до всесоюзного огляду учасників художньої самодіяльності. Бивалов вважає, що посилати до Москви немає кого, незважаючи на те, що в місті є два творчих колективи. Зрештою кожна група вирушає Волгою до столиці своїм шляхом. У ролях: Ігор Ільїнський, Любов Орлова, Андрій Тутишкін, Володимир Володін, Павло Оленев

Вихідні будуть приємні і незабутні, якщо їх ви проведете разом з Першим Національним!

Читайте також: