:
Найочікуваніші зустрічі нового сезону — нові випуски «Глибинного буріння із Андрієм Пальчевським»

Найочікуваніші зустрічі нового сезону — нові випуски «Глибинного буріння із Андрієм Пальчевським»

25 серпня 2011

Програма ”Глибинне буріння із Андрієм Пальчевським” повертається з літньої відпустки! В новому сезоні Ви знову побачите зустрічі з найвідомішими, найяскравішими та найрозумнішими людьми сучасності, поринете в ще глибші обговорення тем, дізнаєтеся ще більше нового про світ, що нас оточує.

Вже 3 вересня глядачі Першого Національного зможуть побачити програму за участі великого актора, абсолютного рекордсмена за кількістю зіграних ролей в кіно Армена Джигарханяна. Також серед гостей перших програм осені - всесвітньо відомий музикант, легенда гітарного виконання Карлос Сантана, найвідомішим філософ сучасної України, визначний академік Мирослав Попович, відомий оперний та сценічний співак, золотий баритон Дмитро Хворостовський, професор медицини Каролінського Інститу Швеції, один з найвідоміших спікерів проекту TED, авторитетний дослідник світової статистики та співзасновник і директор фундації Gapminder Ганс Рослінг.

Не пропустіть нові випуски “Глибинного буріння ” і Ви подивитесь на світ очима людей, які здобули всесвітнє визнання, дізнаєтесь про ціну страху і любові, зрозумієте чим Григорій Сковорода схожий на дзен-буддиста, відкриєте для себе секрети опери, станете свідками ексклюзивної презентації про Україну одного із найбільших мислителів сучасності.

У вересні колектив “Глибинного буріння ” продовжить зйомки нових програм з не менш цікавими та видатними особистостями. Не зраджуйте своїх смаків та дивіться програму ”Глибинне буріння із Андрієм Пальчевським” у новому сезоні на Першому Національному. Світ глибший, ніж здається.

Слідкуйте за новинами та дивіться ексклюзивні матеріали на сторінці проекту на Facebook — www.facebook.com/GlibinneBurinna, залишайте коментарі у Twitter на сторінці http://twitter.com/GlibinneBurinna. Найкращі повідомлення з Twitter потраплять в ефір Першого Національного під час виходу програми в ефір. "Глибинне буріння" є соціальним та інноваційним проектом. У рамках унікального проекту Першого Національного в мережі Інтернет доступна спеціально адаптована для людей з вадами слуху версія програми. Сурдоперекладач – Лада Соколюк. Сайти проекту — http://gb.1tv.com.ua, glibinne-burinna.com.ua.

Читайте також: