:
«Кумири та кумирчики»: стань учасником нового проекту Першого Національного!

«Кумири та кумирчики»: стань учасником нового проекту Першого Національного!

25 серпня 2011

У новому сезоні Перший Національний радуватиме юних глядачів новими цікавими проектами. Для малюків, їхніх батьків та улюблених бабусь і дідусів з осені стартує відроджений проект «Кумири та кумирчики».

Мабуть, в жодній сім’ї не знайдеться малюка, який би не хотів відчути себе дорослим. Синочки та донечки приміряють батьківський одяг, з татами «ремонтують» авто, з мамами «місять» тісто. Часто у батьків не вистачає терпіння на такі дорослі заняття своїх чад. Не хвилюйтеся! У нас терпіння вистачить. Ми надаємо унікальну можливість дітям пограти у дорослих. Переодягнені в популярних зірок вони співатимуть улюблені хіти.

Ведучим програми буде її ініціатор та автор – Ілля Ноябрьов. «Це не вокальне шоу, - зазначив ведучий. – Ми будемо віддавати перевагу розкутим дітям, які вміють цікаво мислити та вільно спілкуються, не соромлячись камер. А на кастингу, окрім дітей-учасників шоу, ми шукатимемо і мого юного співведучого».

Виробництвом нового проекту займатиметься творче об’єднання дитячих і молодіжних програм на чолі з Ніною Пономарьовою. За її словами батькам не потрібно буде якось особливо готувати дітей до зйомок. З малюками працюватимуть справжні професійні педагоги, постановники та стилісти. А на додачу до всього, діти зможуть замовити подарунок та отримати його в нагороду за свій виступ.

Генеральний продюсер каналу Олексій Семенов про нове шоу сказав: «Перший Національний відрізняється від інших телеканалів тим, що практично всі наші проекти  мають соціальну направленість. До проекту «Кумири та кумирчики» ми хочемо долучити ще й талановитих дітей, які проживають у дитячих будинках, адже для них зміна обстановки, особлива увага та телевізійна зйомка стануть справжнім святом».

На кастинг запрошуються діти до 8 років. Кастинг буде проведено на початку вересня.

Щоб отримати інформацію про дату та місце кастингу – потрібно заповнити анкету ТУТ.

Додаткова інформація за телефоном (044) 481-46-46

Читайте також: