:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

26 серпня 2011

Останні вихідні літа на Першому Національному готують нові відкриття!

В програмі Першого – захоплюючий футбол, спеціальний випуск «Театральних сезонів» до 70-річчя Богдана Ступки, зіркова зустріч з Надією Мейхер в програмі «Ближче до народу» та багато цікавого.

 

Субота (27 серпня):

О 14:55  Формула 1. Гран-прі Бельгії. Кваліфікація. На вас чекають незабутні емоції та справжній драйв, шалені швидкості в ефірі Першого.

О 16:30  «Театральні сезони». Спецвипуск до 70-річчя Богдана Ступки. Знімальна група «Театральних сезонів» створила своєрідний портрет майстра. В програму ввійшли інтерв’ю самого Богдана Сильвестровича, його колег, рідних. Фрагменти найвідоміших фільмів та спектаклів з його участю.

 

О 18:55 нове засідання клубу любителів анекдотів «Золотий гусак». Проведіть час з користю для здоров’я та настрою – адже давно відомо, що сміх від душі дарує зайві роки життя.

О 21:30 друга частина фестивалю «Пісні моря». Вчетверте конкурс збере конкурсантів більше ніж з 19 країн світу на березі Чорного моря. А зі сцени дарувати море музики та позитиву будуть Потап і Настя, проект "Врємя і стєкло", Брати Борисенко, Сергій Звєрєв, Тетяна Овсієнко, легендарний гурт "Фрістайл" та цілий  водоспад зірок. Керувати вітрилом шоу будуть незмінні ведучі далекого плавання - Марія Орлова та Тимур Мірошниченко. Цього року кают-компанію з ними поділить епатажний та непередбачуваний Сергій Звєрєв, який буде не лише співати зі сцени, а й постане перед публікою у новому амплуа повноправного ведучого міжнародного телевізійного конкурсу "Пісні моря".

 

Неділя (28 серпня):

О 9:05 програма «Як це?» розбиратиметься в українських ковбасах. Чи відомо вам звідки розпочинається виробництво ковбасних виробів? Як виглядає свинячий готель? І для чого у фарш додають сніг?

 

О 9:30 зіркова зустріч з Надією Мейхер в програмі «Ближче до народу». Найспокусливіша солістка групи «ВІА ГРА» Надія Мейхер їде в українську глибинку! Одягне фартух продавця і згадає, як стояла колись за прилавком, виступить в ролі хореографа в сільському клубі, прочитає власні вірші, приготує ягідний десерт та вперше на публіку заспіває відому арію. А також безліч подробиць особистого життя Надії Мейхер!

 

О 10:45 Михайло Поплавський готує на всю Україну в програмі «Шеф-кухар». Ви маєте можливість дізнатися нові рецепти смачних та корисних українських страв.

О 14:55 Формула 1. Гран-прі Бельгії. Другий день змагань обіцяє бути ще яскравішим, ніж попередній.

О 17:55 (з продовженням о 18:55) Українська Прем’єр-ліга «Чорноморець» (Одеса) – «Шахтар» (Донецьк).

О 21:30 заключна частина фестивалю «Пісні моря».

 

Вихідні будуть приємні і незабутні, якщо їх ви проведете разом з Першим Національним!

Читайте також: