:
Перший представляє новий документальний проект:

Перший представляє новий документальний проект: "Київська старовина. Світ мистецтва"

31 серпня 2011

З п’ятниці (2 вересня) на Першому Національному стартує щотижневий цикл документальних програм "Київська старовина. Світ мистецтва".

Цей естетський проект про віддзеркалення: скульптури – в музиці, хореографії – у живописі, слова – в архітектурі, таланта – у вічності, Києва - "матері міст Руських" – у долях майстрів із світу мистецтва.

"Київська старовина. Світ мистецтва" - це своєрідна галерея майстрів, які назавжди увійшли у вічність, і майстрів сучасних, котрі знаходяться на вищій сходинці своєї творчості. Їхнє спілкування – позачасове. Адже, "У митця немає смерті, є лише два дня народження. Перший – коли він з’являється на світ, другий – коли залишає його. Тоді він залишається навічно, адже починає жити його мистецтво".

Дивіться в п’ятницю (2 вересня) о 10:35 перший фільм із циклу "Київська старовина. Світ мистецтва" - "Михайло Булгаков. Місто".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: