:
11 вересня Перший покаже драму

11 вересня Перший покаже драму "Пам’ятай мене" та спецвипуск "Про головне"

31 серпня 2011

11 вересня Перший Національний покаже драму з Робертом Паттінсоном та Емілі Де Рейвін в головній ролі – "Пам’ятай мене".

Після смерті старшого брата сім’я Тайлера буквально розколюється. Батько з матір’ю розлучені і молодий хлопець не може знайти спільної мови ані з батьком, який постійно зайнятий, ані з матір’ю та вітчимом, які не розуміють його. Єдиний його друг в родині – молодша сестра,  надзвичайно обдарована і чуйна дитина.

Хлопець закохується в доньку шерифа Еллі і після цього його життя починає змінюватися в кращий бік. Здається, що його життя налагоджується і Тайлер, навіть, збирається помиритися з батьком, з яким він ніяк не може знайти спільної мови. Саме для цього він і приходить в офіс до батька, де і відбувається страшна трагедія – та, яка сколихнула всю Америку 11 вересня 2001 року.

Також до 10-річниці трагедії в Америці, Перший Національний покаже спеціальний випуск інформаційно-аналітичної програми "Про головне".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: