:
Цієї неділі

Цієї неділі "Ближче до народу" стане Віталій Козловський

01 вересня 2011

4 вересня об 11:20 в програмі "Ближче до народу" на Першому Національному гламурний вокаліст Віталій Козловський проведе цілий день в багатодітній родині сільського священика.

Артист буде доїти корову, допомагати робити ремонт у будинку, готувати юшку з риби на багатті, співати у церковному хорі.
А між іншим, ділитися з ведучою програми та телеглядачами маленькими особистими секретами.

Розповість про тата електрика шостого розряду - людину, яку вже не чим в житті не здивувати.

Пригадає, як переживав розлуку з мамою, яка поїхала на заробітки до Італії, повідає, хто і чому її заміняв.

Незважаючи на безліч прихильниць, не промовчить Віталій і про справи сердечні:

"Я кидав, мене кидали. Але досвід нещасної любові теж ішов мені на користь. Тому що, завдяки цим сумним переживанням, я став глибше і яскравіше відчувати пісні з відтінком болю і страждань. Адже в піснях я для всіх.

А в житті для однієї. Поки що я не впевнений, що готовий йти з цією дівчиною пліч о пліч. Хоча, в одній з моїх пісень є такі слова: "Не боюсь: не боюсь я тебе любити, життя з тобою розділити...". Так що в пісні я вже готовий до шлюбу...".

Хочете дізнатися про "сімейні плани" Віталія Козловського? Дивіться програму "Ближче до народу" 4 вересня в 11:20 на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: