:
Правила голосування під час фіналу національного відбору на Дитяче Євробачення-2015

Правила голосування під час фіналу національного відбору на Дитяче Євробачення-2015

21 серпня 2015

Фінал національного відбору на Дитяче Євробачення-2015 відбудеться вже завтра, 22 серпня, о 18:30. Серед 14 фіналістів журі та глядачі шляхом змішаного голосування оберуть виконавця, який представлятиме Україну на міжнародному конкурсі у Болгарії.

За правилами пісня-переможниця Конкурсу визначається шляхом змішаного голосування журі та СМС-голосування телеглядачів. Телеглядачі запрошуються до голосування за їхню улюблену пісню шляхом СМС-голосування. Голосування оголошується до початку виступу першого учасника. Номери для голосування відображаються на екрані.

З одного телефонного номера глядачі мають право відправити НЕ більше 20 СМС за кожного учасника відбору на власний розсуд. СМС-голоси з одного номера телефону за одного учасника, починаючи з 21-го і більше не враховуватимуться.

Результати СМС-голосування переводяться в бали від 01 до 14 за принципом: учаснику, який набрав максимальну кількість СМС голосів (перше місце за кількістю СМС-голосів) нараховується 14 балів, учаснику, який отримав друге місце за кількістю СМС-голосів нараховується 13 балів, учаснику, який отримав третє місце за кількістю СМС-голосів нараховується 12 балів і т.д. У випадку, якщо два чи більше учасників отримали однакову кількість СМС голосів, їм нараховується однакова кількість балів.

Оцінки журі переводяться в бали від 01 до 14 за принципом: учаснику, який набрав максимальну оцінку журі (перше місце за оцінкою журі) нараховується 14 балів; учаснику, який отримав друге місце за оцінкою журі, нараховується 13 балів; учаснику, який отримав третє місце за оцінкою журі, нараховується 12 балів і т.д. У випадку, якщо двом чи більше учасникам журі дало однакову оцінку, їм нараховується однакова кількість балів.

Переможцем стає пісня, яка отримала найбільшу сумарну кількість балів журі та балів СМС-голосування.

У випадку, якщо дві чи більше пісень наберуть однакову сумарну кількість балів журі та балів СМС голосування, то переможцем буде пісня, що отримала найбільшу кількість балів від журі.

Правила СМС голосування

Проголосувати можна шляхом надсилання СМС-повідомлення із кодом від 01 до 14 відповідно до номера учасника на короткий номер 3456. Короткий номер 3456 і номер учасника під час голосування відображаються на екрані.

З одного телефонного номера глядачі мають право надіслати не більше 20 СМС за кожного учасника відбору на власний розсуд.

Послуга для повнолітніх абонентів всіх національних GSM-операторів. Вартість одного повідомлення становить 4,00 грн. Тариф у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% з вартості послуги без ПДВ. Організатор голосування: НТКУ.

Технічна підтримка: ТОВ "ВЕС Медіа"; 02091, м. Київ, вул. Харківське шосе, 144 В; (044) 538 03 08, будні 10:00-19:00, нд. 20:00-23:00.

Читайте також: