:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

02 вересня 2011

Цими вихідними на Першому на вас чекають цікаві фільми, музичні зустрічі та пізнавальні програми.

Субота (3 вересня):

О 12:45 в програмі "Глибинне буріння" з Андрієм Пальчевським ви зустрінетесь з відомим і улюбленим актором - Арменом Джигарханяном. Цей актор зіграв понад 250 ролей у вітчизняних кіно- та телефільмах, а його ролі у різних вірменських та російських театрах узагалі важко перерахувати... Чим відрізняється життя на сцені та за її лаштунками? Що сильніше - сила бажання, чи енергія омани? Навіщо вигадувати власні правила поведінки у суспільстві? Яких особистих комплексів так і не зміг позбутися улюбленець мільйонів актор Армен Джигарханян? Про це він розкаже сам у довірчій розмові із Андрієм Пальчевським.

О 17:55 хороший настрій вам гарантують члени клубу цінителів анекдотів "Золотий гусак".

О 21:40 концерт В’ячеслава Добриніна. Ювілейний концерт народного артиста Росії, композитора В'ячеслава Добриніна. Недарма його називають "Доктор Шлягер". Складається враження, що талановитий композитор і виконавець дійсно за своє життя не знав ні хвилини спокою. Інакше звідки така незліченна кількість пісень, і не просто пісень, а справжніх хітів. За свою 35-річну творчу діяльність В'ячеслав Добринін зумів написати близько 1000 пісень. Деякі з них він виконав сам, але більшість все ж були заспівані багатьма вітчизняними виконавцями, і для кожного з них пісні Добриніна стали візитною карткою.

Неділя (4 вересня):

О 9:05 програма "Як це?" розкаже про українських бурильників. Герої голівудського блокбастеру "Армагедон" відпочивають, в порівнянні зі справжніми українськими бурильниками. Вони можуть все... вони дістаються на роботу гелікоптером. Вони живуть на залізяці посеред відкритого моря... Вони знаходять та видобувають газ і нафту, аби зігріти країну.

О 11.20 - Віталій Козловський в авторському проекті Людмили Томанек "Ближче до народу"! Цієї неділі ближче до народу їде найбажаніший наречений українських дівчат – Віталій Козловский, в гості до багатодітної родини священника.  Віталій буде допомагати робити ремонт, коситиме траву для худоби, доїтиме корову та співатиме у церковному хорі, а також, власноруч на вогнищі приготує рибну юшку.

О 12:20 художній фільм "Полювання за тінню". У передмісті Оттави вбито Василя Сушку - шефа оперативного відділу Управління розслідувань Агентства по митницях і зборах Канади. Мета вбивства - помста угрупування міжнародних фінансових аферистів за те, що Василю свого часу вдалося довести їх причетність до ряду великих афер. Вислизнути з рук правосуддя змогли лише жінка-керівник угрупування - Энжела Спринг, відома також під прізвиськом "Монро" та декілька найближчих подільників. Під час загибелі Василя дивом залишається живим його син Ендрю - студент випускного курсу фінансового коледжу. На сімейній раді за участі представників Королівської кінної поліції Канади, що розслідують справу про вбивство, приймається рішення про виїзд Ендрю з країни до закінчення слідства, оскільки помста аферистів не обмежиться лише вбивством його батька. Дідусь Ендрю - Грегор Сушка, посідаючий посаду віце-президента Королівського банка Канади, пропонує онукові поїхати на історичну батьківщину… В ролях: Едуард Марцевич, Віктор Степанов, Борис Галкін, Олексій Горбунов, Дмитро Гаврилов, Микита Татаренков, Наталя Житкова, Людмила Загірська.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: