:
Перший Національний знімає історію

Перший Національний знімає історію "Вечірньої казки"

06 вересня 2011

Ледь не кожен дорослий добре пам'ятає захопливі історії діда Панаса, лялькові мультики і те дитяче почуття нетерплячого очікування, яке заповнювало останні хвилини перед початком улюбленої телепередачі. До 60-річчя українського телебачення Перший Національний знімає новий фільм про історію однієї з найстаріших програм, разом з якою виростало не одне покоління українських дітей.

Багато із тих, хто кількадесят років тому захоплено спостерігав за "Казковими" подіями на телеекранах, тепер стали поважними членами нашого суспільства: відомі українці розкажуть Вам про те, чим для них свого часу була "Вечірня казка". Інтерв'ю із творцями програми проллють світло на те, як знімали програму – більше того, глядачеві привідкриють двері за лаштунки, і він зможе зазирнути на "Казкову" кухню, де готується улюблена телестрава. Батьки зможуть передивитися кращі уривки зі старих програм, що походять із того часу, коли вони самі були дітьми. Побачити це все, а, напевно, і трішки більше, всі покоління юних глядачів зможуть наприкінці цього року.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: