:
Коли мрії стають реальністю, коли життя відновлює колір…

Коли мрії стають реальністю, коли життя відновлює колір…

06 вересня 2011

Нова програма Першого Національного "Феєрія життя", що стартує в кінці вересня, виконала бажання перших двох подружніх пар.

Перше подружжя завжди хотіло побувати в Угорщині та скуштувати страв знаменитої на весь світ місцевої кухні. Справжній угорський гуляш, пьоркьольт, паприка, лечо… Ці гострі, смачні і автентичні страви додали перцю в спокійне життя літньої пари.

Чоловік із другої сімейної пари із молодих років був зачарований образом Кракова – його приваблювала не лише містична архаїчність давньої польської столиці, але й те, що тут жив його прадід Станіслав. Тепер він сповна зміг насолодитися атмосферою міста, походити вулицями, якими любив прогулюватися його предок, подивитися на стіни, що відлунювали голос і сміх Станіслава.

"Феєрія життя" лише починає здійснювати мрії літніх українських подружніх пар. Якщо Ви та Ваша дружина чи чоловік є пенсіонерами, то Ви все ще маєте шанс стати учасниками програми!

З кінця вересня "Феєрія життя" здійснюватиме мрії в ефір Першого щовихідних. Стежте за анонсами на сайті Першого Національного!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: