:
Костянтин Меладзе стане продюсером і суддею нацвідбору Євробачення-2016

Костянтин Меладзе стане продюсером і суддею нацвідбору Євробачення-2016

29 грудня 2015

Відомого композитора та продюсера Костянтина Меладзе запросили до співпраці телеканали UΛ:Перший та СТБ для проведення національного відбору учасника від України на Євробаченні-2016. Костянтин стане музичним продюсером і суддею на прямих ефірах національного відбору, які пройдуть у лютому й будуть показані в ефірі обох телеканалів.

"По-перше, мені це цікаво з точки зору розуміння, в якому стані зараз наш шоу-бізнес, в якій формі наші артисти, які у них настрої в цей непростий час. Постараюся сприяти тому, щоб ці настрої покращилися. Хочеться, щоб у національному відборі були представлені найкращі артисти в різних жанрах, форматах і напрямах. А решту – вирішувати, насамперед, глядачам. Я, разом із прекрасною командою організаторів, всього лише можу посприяти тому, щоб відбір був справедливим, відкритим і цікавим, – прокоментував Костянтин Меладзе. – Ну а по-друге, і це найголовніше, я хочу, щоб представник нашої країни гідно виступив на Євробаченні-2016 після річної перерви. Я впевнений – нам є, що показати".

Як музичний продюсер відбору на міжнародний пісенний конкурс Костянтин Меладзе переглядатиме всі матеріали учасників всеукраїнських картингів та заявки, отримані через сайт stb.ua, а також спільно з UΛ:Перший та СТБ визначатиме учасників прямих ефірів.

Переможець фінального етапу відборів представить Україну на конкурсі Євробачення-2016 у Швеції саме з тією композицією, яка принесе йому перше місце у національному відборі. Визначатиме переможця голосування глядачів і суддів, що зробить рівними шанси як відомих виконавців, так і початківців.

Прийом заявок триватиме до 15 січня 2016, заповнити анкету й надіслати відео свого виступу можна перейшовши за лінком. Подати заявку на участь можуть як сольні виконавці, так і гурти. Музична композиція повинна бути оригінальною і не оприлюднюватися до 1 вересня 2015.

Пряму трансляцію півфіналів 10 і 12 травня й фіналу міжнародного конкурсу Євробачення-2016 14 травня зі Стокгольму можна буде подивитися на телеканалі UΛ:Перший.

Читайте також: