:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

09 вересня 2011

На цих вихідних Перший Національний порадує своїх глядачів прем'єрами, цікавими спортивними подіями та спеціальною програмою з нагоди річниці трагедії 11 вересня.

Субота

О 13:45 програма "Країна якості" розкаже, що можна знайти у неякісних будматеріалах, як харчові лабораторії в Одесі та Дніпропетровську ведуть боротьбу із продуктами-мутантами та чи варто вживати мед, який продають у магазинах.

О 14:55 дивіться кваліфікаційний раунд класичного етапу Формули-1 – Гран-прі Італії.

О 16:55 прем'єр-ліга на Першому: у прямій трансляції Ви отримаєте відповідь на запитання, чи зможе луцька "Волинь" дати бій грандові українського футболу, донецькому "Шахтарю"?

Неділя

О 9:50, "Доки батьки ще сплять", юні глядачі Першого Національного зможуть поспостерігати за тим, як ведмежата Медко та Мишко намагаються переробити календар і подовжити собі канікули – аж до нескінченності!

Об 11:55 не пропустіть прем'єру шоу "Караоке для дорослих" – у першому випуску учасники програми співатимуть народних пісень.

О 12:55 Олег Ляшко ставатиме "Ближче до народу", ярмаркуючи на Сорочинському ярмарку.

О 14:55 Формула-1. Гран-прі Італії: чи стане цей етап знову щасливим для Феттеля? Чи, може, для Шумахера?

О 18:15 драма американського режисера Аллена Коултера "Пам'ятай мене" відкриє вечір, присвячений трагедії 11 вересня.

О 20:15 у продовження вечора вшанування річниці терактів 11 вересня в ефір вийде спецвипуск новин.

На початку вересня Перший цілими пригоршнями розсипає осінні сюрпризи та цікавинки. Не пропустіть своєї долі подарунків!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: