:
В

В "Легко бути жінкою" продовжується розіграш призів

12 вересня 2011

Найцікавіше та жіночніше ток-шоу українського ефіру "Легко бути жінкою" продовжує радувати своїх найактивніших глядачок.

В понеділок (12 вересня) в прямому ефірі Майструк Лілія стала власницею ультрамодного плазмового телевізору від торгової марки Saturn. Єдине, що довелося зробити пані Лілії, щоб отримати цей цінний подарунок – надіслати в редакцію програми "Легко бути жінкою" рецепт своєї улюбленої гречаної каші з грибами. І вже завтра вона дивитиметься своє улюблене ток-шоу на великому екрані.

"Кожен глядач Першого Національного може поповнити свою колекцію найнеобхіднішої побутової техніки завдяки Першому.  Для цього потрібно виявити трохи активності, подивитися "Легко бути жінкою" і отримати цінний подарунок. Все дуже просто, чесно і прозоро. Редактори програми розробили цілу низку усіляких можливостей для глядачів, які прагнуть провести час біля телевізора з користю. Це і кулінарні конкурси, і прості вікторини та інші нескладні завдання, за які дарують подарунки", - підкреслив генеральний директор Першого Національного Єгор Бенкендорф.

"Знаєте, так приємно дарувати подарунки, навіть більше ніж отримувати їх. Кожного дня в прямому ефірі отримуєш купу задоволення від того, що комусь даруєш корисні речі, які знадобляться кожній господині", - розповіла ведуча програми "Легко біти жінкою" Ольга Сумська.

По буднях о 9:45 на Першому Національному в улюбленому  ток-шоу "Легко бути жінкою" ви можете також отримати цінний подарунок і весело та корисно провести час в компанії чарівних ведучих проекту.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: