:
На вихідних Перший покращував свої медіапоказники

На вихідних Перший покращував свої медіапоказники

12 вересня 2011

Цими вихідними Перший Національний мав гарні результати в загальному рейтингу українських телеканалів.

В п’ятницю (9 вересня) Перший посів шосте місце в загальному рейтингу українських телеканалів, з часткою 6,08% (за аудиторією 18+). Цього дня високі частки мали наступні проекти: "Віра. Надія. Любов" - 3,48%, телесеріал "Росксолана" – 4,54%, "Новини" – 3,98%, футбол "Шахтар" - "Волинь" - 4,52%, "Шустер. Live" – 11,99% (о 21:25) та 15,10% (о 23:31).

В суботу (10 вересня) особливу увагу глядачі Першого приділили поєдинку легенд європейського футболу та київського "Динамо" - частка трансляції склала 5,94%. Загалом цього дня Перший Національний посів шосте місце в загальному рейтингу українських каналів, середня частка за аудиторією 18+ цього дня склала 3,72%.

В неділю (11 вересня) на Першому Національному стартувало два нових проекти – це "Караоке для дорослих" та "Честь маю…". Загальна частка прем’єри "Караоке для дорослих" склала 4,84%. Середня частка Першого цього дня склала 2,30%. Окрім цього, 11 вересня, з нагоди 10 роковин з дня трагедії в США, Перший Національний показав художній фільм "Пам’ятай мене" та спеціальний випуск "Новин".

"11 вересня стало для всього світу пам’ятною датою. І не важливо живеш ти в Америці чи в Україні, маєш ти знайомих в США чи  ні, в цей  трагічний день усі люди мають пам’ятати про цінність людського життя. Перший Національний хотів нагадати своїм глядачам про цю страшну трагедію. Саме для цього ми віддали під цю пам’ятну дату частину свого ефіру. Адже, ми неодноразово про це говорили, перш за все Перший Національний канал опікується соціальним тематиками свого ефіру, приділяє велику увагу людським цінностям і відносинам", - розповів генеральний директор Першого Національного Єгор Бенкендорф.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: