:
На Першому новий фільм з документального циклу

На Першому новий фільм з документального циклу "Київська старовина. Світ мистецтва"

13 вересня 2011

В п’ятницю (16 вересня) о 9:40 дивіться на Першому Національному новий фільм з документального циклу "Київська старовина. Світ мистецтва" - "Олександр Вертинський".

Олександр Вертинський - артист, кіноактор, композитор, поет і співак, кумир естради в першій половині XX століття. Його виступами заслуховувалося не одне покоління глядачів. Ім’я Олександра Вертинського, як і будь-якої іншої видатної особистості, досі пов’язане з міфами й легендами. Усе найцікавіше про життя та творчість Олександра Вертинського ви дізнаєтесь на Першому Національному.

Нагадуємо, документальний цикл "Київська старовина. Світ мистецтва" стартував на Першому Національному на початку вересня. Цей естетський проект про віддзеркалення: скульптури – в музиці, хореографії – у живописі, слова – в архітектурі, таланта – у вічності, Києва - "матері міст Руських" – у долях майстрів із світу мистецтва. "Київська старовина. Світ мистецтва" - це своєрідна галерея майстрів, які назавжди увійшли у вічність, і майстрів сучасних, котрі знаходяться на вищій сходинці своєї творчості. Їхнє спілкування – позачасове. Адже, "У митця немає смерті, є лише два дня народження. Перший – коли він з’являється на світ, другий – коли залишає його. Тоді він залишається навічно, адже починає жити його мистецтво".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: