:
Перший шукає героїв програми

Перший шукає героїв програми "Кумири та кумирчики"! Кастинг 18 вересня!

13 вересня 2011

Перший Національний розшукує кумедних і симпатичних дітей до 8 років для участі в новому дитячому шоу-проекті "Кумири та кумирчики".

Кастинг відбудеться в неділю (18 вересня) о 12 годині.
Адреса: Спортивна площа, 3 (метро "Палац спорту"), SINATRA-Club.
Довідки за телефоном: 067 242 75 82 (Ірина Столярчук), а також за електронною адресою - irinafest@gmail.com.

Нагадаємо, що в новому сезоні на Першому Національному стартує відроджений проект "Кумири та кумирчики".

Мабуть, в жодній сім’ї не знайдеться малюка, який би не хотів відчути себе дорослим. Синочки та донечки приміряють батьківський одяг, з татами "ремонтують" авто, з мамами "місять" тісто. Часто у батьків не вистачає терпіння на такі дорослі заняття своїх чад. Не хвилюйтеся! У нас терпіння вистачить. Ми надаємо унікальну можливість дітям пограти у дорослих. Переодягнені в популярних зірок вони співатимуть улюблені хіти.

Ведучим програми буде її ініціатор та автор – Ілля Ноябрьов. "Це не вокальне шоу, - зазначив ведучий. – Ми будемо віддавати перевагу розкутим дітям, які вміють цікаво мислити та вільно спілкуються, не соромлячись камер. А на кастингу, окрім дітей-учасників шоу, ми шукатимемо і мого юного співведучого".

Виробництвом нового проекту займатиметься творче об’єднання дитячих і молодіжних програм на чолі з Ніною Пономарьовою. За її словами батькам не потрібно буде якось особливо готувати дітей до зйомок. З малюками працюватимуть справжні професійні педагоги, постановники та стилісти. А на додачу до всього, діти зможуть замовити подарунок та отримати його в нагороду за свій виступ.

Генеральний продюсер каналу Олексій Семенов про нове шоу сказав: "Перший Національний відрізняється від інших телеканалів тим, що практично всі наші проекти мають соціальну направленість. До проекту "Кумири та кумирчики" ми хочемо долучити ще й талановитих дітей, які проживають у дитячих будинках, адже для них зміна обстановки, особлива увага та телевізійна зйомка стануть справжнім святом".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: