:
Відверті зізнання Ольги Герасим’юк у програмі Першого Національного

Відверті зізнання Ольги Герасим’юк у програмі Першого Національного "Ближче до народу"

14 вересня 2011

У програмі Першого Національного "Ближче до народу" "зірки" стають ближчими і відвертішими.

Цієї неділі 18 вересня народний депутат та ведуча українського телебачення – Ольга Герасим’юк поїде в українську глибинку, де працюватиме рядовим журналістом у провінційній газеті. Вона проведе власне журналістське розслідування і дізнається, чому  місцева жителька вішає на стіну портрет вовка.

Відкривши місцеву таємницю, відома телеведуча, зіграє з молоддю в баскетбол. Та ще й шашлики приготує за власним полтавським рецептом.

А під час трапези, на яку збереться майже пів селища, Ольга розповість свою історію кохання!

"Востаннє, я закохувалась п'ятнадцять років тому. Це кохання тривало дуже довго. Можливо, ця історія - найкрасивіша в моєму житті. Але з самого початку ми знали, що це неможлива історія. Ми з ним просто те, чого не може бути.. Отак воно в принципі і є, але нам вдалося бути великими друзями. Це не просто стосунки, які там закінчились, бо ми  посварились або хтось когось розлюбив, хтось когось іншого знайшов. Ні, просто нас зблизили такі обставини, які роблять людей настільки близькими, як рідними. І, я думаю, що це дуже велике везіння", - пригадуючи, розповідає пані Ольга.

18 вересня о 14.30 Ольга Герасим’юк, в авторському проекті Людмили Томанек "Ближче до народу"!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: