:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

16 вересня 2011

Відпочити після виснажливого робочого тижня вам допоможе улюблений канал. Поринь у світ цікавих фільмів, корисних порад та незабутніх знайомств разом з Першим Національним.

Субота (17 вересня):

О 14:15 програма "Країна якості", як завжди, зорієнтує споживачів у розмаїтті товарів та послуг. Цього разу мова піде про шкільну формі та свавілля авіакомпаній. Хто захищає споживачів від свавілля авіаперевізників і чи можна сподіватись на відшкодування збитків у разі затримки рейсу? Чи безпечна шкільна форма та рюкзаки і як вибрати якісний дитячий одяг?

О 17:10 – художній фільм "Фабрика щастя". Клава мріє про велике справжнє почуття, про лицаря на білому коні. А поки тимчасово закохана у свого шефа - Сергія Петрова. Хоча той і звільнив її ні за що, ні про що... Сергій Петров хоче бути успішним у бізнесі, а замість цього втрачає важливого замовника і контракт... Він і не підозрює, що його особисте щастя звуть не "Кар'єра", а Аврора. Щастя ж Аврори - зрозуміле: воно очолює рекламну агенцію, втрачає важливі контракти і звільняє беззахисних співробітників. Його звуть - Сергій Петров. А ось у Тимофія з бізнесом, навпаки, все добре. А "з особистим"... Його мрія - велика родина і багато дітей. Але все це, на жаль, не співпадає з планами його дівчини Діани. Вона мріє бути ведучою телевізійного шоу, яке називається... "Фабрика щастя". Одного прекрасного дня шляхи наших героїв зустрічаються. З цього "перехрестя" кожен з них вирушає на пошуки власного шастя - єдиного і неповторного. Режисер: Ахтем Сейтаблаєв. У ролях: Олена Полякова, Ольга Фадєєва, Ілля Шакунов, Олеся Жураковська, Віталій Лінецький, Лілія Ребрик

О 18:50 гумористична програма "Золотий гусак" порадує вас новими анекдотами та побрехеньками. Адже в цьому клубі збираються виключно найгумористичніші люди України.

Тему гумору продовжить концертна програма "Гумор у Кремлі" о 19:20. Цього вечора глядачі Першого сміятимуться від щирого серця.

Неділя (18 вересня):

О 13:00 дивіться художній фільм "Головне встигнути". 12 років минуло з тих пір, як Матвій востаннє бачив дочку Лізу. Вона поїхала зовсім маленькою, а повернулася норовливим підлітком. Зі своїми уявленнями про життя в цілому, і про власного батька зокрема. Водночас до міста приїздить колишня однокурсниця Матвія, а нині відома актриса - Аліса. У неї свої проблеми, вона тікає до приморського містечка з надією знайти душевну рівновагу і розібратися в своїх почуттях. Вона відновлює дружні стосунки з Матвієм і знайомиться з Лізою. Разом герої фільму переживають власні негаразди, підтримуючи один одного: тато і дочка намагаються знайти шлях назустріч один одному, а Аліса сподівається повернути втрачене сімейне щастя... Режисер: Лев Карпов. У ролях: Марія Порошина, Олександр Семчев, Олександр Феклістов, Олександр Данильченко, Ганна Адамович, Катерина Васильєва.

О 14:30 в авторській програмі Людмили Томаник "Ближче до народу" ви маєте можливість краще пізнати народного депутата та наймістичнішу ведучу українського телебачення Ольгу Герасим’юк. Вона відправиться на журналістське розслідування і дізнається, чому місцева жителька вішає на стіну портрет вовка. Згадає молодість, зігравши з місцевою командою в баскетбол, приготує шашлики та під час трапези з народом розповість свою історію кохання!

О 17:55 (1-й тайм) та о 18:55 (2-й тайм) дивіться на Першому Національному футбольний матч "Шахтар" (Донецьк) - "Ворскла" (Полтава). Неповторний футбол, справжні емоції та шалені швидкості найвидовищнішого виду спорту тільки на Першому Національному.

Музична програма для всіх поколінь "Фольк-music" о 22:05 підготувала творчу мандрівку різними куточками України. Незмінна ведуча програми Народна артистка України – Оксана Пекун.

Зроби свої вихідні незабутніми разом з Першим Національним!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: