:
Перший Національний знову набирає оберти

Перший Національний знову набирає оберти

19 вересня 2011

Незважаючи на те, що основні проекти нового сезону на Першому Національному будуть запущені в ефір із жовтня, вже зараз телеканал успішно набирає темпи зростання. Минулий уік-енд за аудиторією 18 + (Вся Україна) Перший Національний серед основних телеканалів зайняв 6-е місце в п'ятницю і 8-е місця у суботу та неділю. При цьому, в п'ятницю середньодобова частка каналу становила 4,05%, в суботу - 3,86%, у неділю - 3,35% за аудиторією 18 + (Вся Україна). Це перевищує середньодобову частку телеканалу за 8 місяців 2011 року.

Серед програм, які були найбільше затребувані глядачем, одне з лідируючих місць займають новинні програми. Денні «Новини» в п'ятницю отримали частку 4,47%, в той же день вечірні «Підсумки дня» - частку 3,96%. У суботу «Підсумки дня» пройшли з показником 4,3%, а «Підсумки тижня» у неділю - 4,95%.

З успіхом проходять нові проекти Першого Національного. У неділю «Караоке для дорослих» отримало частку 4,22%. А серед інших розважальних проектів, які були запропоновані глядачам, найбільшу частку отримали: концертна програма «Сміх до коліків у рік кролика ...» (частка 6,11%, п'ятниця); гумористичний концерт (частка 4,73%, субота), святковий концерт до Дня міста Херсона (частка 3,29%, субота), концерт до 10-річчя «Бульвару» (частка 3,53%, неділя).

У неділю футбольний матч Чемпіонату України між командами Шахтар (Донецьк) і Ворскла (Полтава) пройшов із часткою 5,51%.

Стабільно високі показники мають і інші проекти Першого Національного. Наприклад, програма «Глибинне буріння» за участю академіка Мирослава Поповича, в суботу пройшла з часткою 2,71%. А в неділю програма «Ближче до народу», за участю Ольги Герасим'юк, отримала частку 3,43%.

Таким чином Перший Національний продовжує покращувати власні медіа-показники і має всі можливості до чергового підвищення у рейтинговій таблиці основних українських каналів.

Читайте також: