:
Журі фіналу нацвідбору Дитячого Євробачення-2016 обрано!

Журі фіналу нацвідбору Дитячого Євробачення-2016 обрано!

06 вересня 2016

Склад журі національного відбору на Євробачення-2016, яке під час фінального змагання юних артистів визначатиме представника України на міжнародному пісенному конкурсі, визначено.

У суботу, 10 вересня, виступи учасників оцінюватимуть:

Марія Бурмака (голова журі) – співачка, композиторка, авторка понад 150 пісень. Випустила одинадцять музичних альбомів, один з яких – пісні для дітей.

Вікторія Романова – заступниця генерального директора Національної телекомпанії України з розвитку міжнародного співробітництва; майже десять років поспіль голова української делегації на Євробаченні та Дитячому Євробаченні.

Олександр Ксенофонтов – музичний продюсер, автор тексту переможної пісні Руслани на Євробаченні-2004 "Wild Dances", фронтмен українського рок-гурту Tea Fan Club (1989–1993).

Вадим Лисиця – музичний і саунд-продюсер.

Валентин Коваль – генеральний директор телеканалів М1 і М2. ТВ-менеджер фестивалю "Таврійські ігри". Лауреат премії Телетріумф у номінації "Продюсер" (2005).

Оцінки цього журі будуть тільки половиною результату – виступи конкурсантів також оцінюватимуть глядачі й обиратимуть фаворита шляхом смс-голосування. Правила голосування з’являться на нашому сайті у день фіналу нацвідбору.

Наживо фінал національного відбору на Дитяче Євробачення-2016 транслюватиме UΛ:Перший – в ефірі, на сайті та YouTube-каналі. Для представників ЗМІ уже триває акредитація на подію.

Читайте також: