:

"Легко бути жінкою" - ток-шоу, яке постійно дивує

21 вересня 2011

Чи так легко бути жінкою, як, можливо, думають чоловіки? "Тільки й уміють, що теревенити та серіали дивитися", – частенько почуєш від них. Насправді ж, будням жінок не позаздриш. Щоденні домашні справи, догляд за дітьми. Цей перелік можна продовжувати безкінечно… В різних клопотах не те, що про себе, про що завгодно забути можна. А хочеться і з подругами поспілкуватися, і передачу цікаву подивитись, і про новинки моди бути в курсі. Одразу ж постає питання: як це все встигнути? Все просто. Осягнути найновіші тенденції моди, розібратися у важливих проблемних питаннях, які хвилюють жіночу стать, послухати цікаві бесіди з неординарними особистостями – це вже не проблематично й не потребує багато часу. Вмикай Перший Національний кожен будній день о 10.00 та насолоджуйся цікавими перипетіями жіночого життя у ток-шоу "Легко бути жінкою" з незмінними ведучими: Тетяною Гончаровою, Ольгою Сумською, Іриною Антонович та Галиною Янішевською, які збагачують всі ефіри веселими, оптимістичними нотками і жартами. Кожна жінка, незалежно від віку та соціального статусу, обов'язково знайде щось цікаве для себе. А можливо, виявлять інтерес і чоловіки, адже в кожній передачі теми різні та багатогранні, й взяти участь у дискусіях може будь-хто.

"Феномен ток-шоу "Легко бути жінкою" полягає в тому, що кожна телеглядачка, в незалежності від віку, соціального статусу і інтересів, може знайти для себе щось корисне і цікаве в нашій програмі. Причому наше ток-шоу, як виявилося, цікаве не лише жінкам. Щодня в програмі піднімаються найрізноманітніші теми, часто обговорюються важливі соціальні проблеми. Плюс можливість провести час з користю - виграти корисний подарунок не відходячи від телевізора", - зазначив генеральний директор Першого Національного Єгор Бенкендорф.

Крім того в студії "Легко бути жінкою" щедро роздають подарунки найактивнішим і небайдужим.

Цього тижня в найкращому жіночому шоу країни:

  • в четвер говоримо про жіночу інтуїцію – чи справді відчуваємо те, про що не встигає подумати чоловік? Як цю зброю використовувати і де ховати?
  • в п’ятницю - скільки грошей давати дитині на кишенькові витрати? Чи варто слідкувати, на що дитина їх витрачає? Як привчити чадо до культури поводження з грошима?

Дізнавайся більше разом з Першим!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: