:
Уік-енд на Першому

Уік-енд на Першому

23 вересня 2011

Не за горами довгоочікувані вихідні, і Перший Національний, як завжди, порадує цікавими, необхідними та захопливими програмами. Вибирайте що до вподоби та насолоджуйтеся переглядом разом з Першим Національним.

Субота

О 10.00 усі кияни та гості столиці вітатимуть з 1000-літнім ювілеєм святиню Києва – Софію Київську.

О 12:35 глядачі Першого зможуть насолодитися цікавою бесідою ведучого програми "Глибинне буріння" Андрія Пальчевського зі всесвітньо відомим оперним співаком, золотим баритоном  – Дмитром Хворостовським. Андрій Пальчевський та Дмитро Хворостовський обговорять стан, тенденції та перспективи опери у світі, різницю між виконанням Моцарта та Верді й те, яким має бути справжній артист на сцені.

О 13:30 ви дізнаєтеся про результати шокуючої експертизи у програмі "Країна якості". Чи можна довіряти рекламним акціям та як повернути гроші, якщо ви розчарувалися у придбаних товарах і послугах? Збудники кишкової інфекції були виявлені в усіх зразках, які "Країна якості" відправила на дослідження.

О 16.55 відчуйте неймовірну швидкість і адреналін від перегляду Формули-1. Гран-прі Сінгапуру. Кваліфікація. Любителів автоперегонів порадує участь одразу п’яти чемпіонів: Себастьяна Феттеля, Дженсона Баттона, Льюіса Хемілтона, Фернанда Алонсо та Міхаеля Шумахера.

Вечірнього суботнього дня Перший пропонує розважальні програми на різний смак:

  • о 18:55 гумористична програма "Золотий гусак" порадує вас новими анекдотами та побрехеньками. Адже в цьому клубі збираються виключно найгумористичніші люди України;
  • о 19.20 співайте і танцюйте разом з Михайлом Грицканом у концерті "Співаймо разом, друзі", а о 21:40 – насолоджуйтеся перевтіленнями Олександра Пєскова в його концертній програмі.

Неділя

О 11.00 готуймо разом з Михайлом Поплавським. Смачненькі сніданки і не тільки – про все це у програмі "Шеф-кухар країни". Адже хто ж, як не він, так добре розуміється на салі, вареничках та інших стравах української кухні.

Вмикайте телевізори об 11:55 і не пропустіть розважальне шоу "Караоке для дорослих". Харизматичний ведучий і відомий співак Павло Зібров разом з талановитими учасниками програми виконуватимуть пісні та дивуватимуть своїм співом.

Музичний недільний вечір зарядить глядачів Першого теплою атмосферою та гарним настроєм і розпочнеться о 18:25 із сольної концертної програми Віктора Павліка "Освідчення".

О 19:30 насолоджуємося "Концертною програмою газети "Бульвар". Краще".

А о 22:05 музична програма для всіх поколінь "Фольк-music" представить на суд глядачів творчість кращих народних колективів Полтавської області. Незмінна ведуча програми – народна артистка України Оксана Пекун.

Зроби свої вихідні незабутніми разом з Першим Національним!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: