:
Іван Березовський:

Іван Березовський: "Віра. Надія. Любов" зачіпає всі струни душі"

29 вересня 2011

Соціальний проект Першого Національного "Віра. Надія. Любов" за час виходу в ефір (з серпня 2010 року) здобув любов глядачів і визнання професіоналів телеефіру ("Золоте перо 2011").

Щотижня ця програма простягає руку допомоги, тим, хто опинився в біді. Відомі люди: артисти, юристи, лікарі, депутати – постійні гості цієї передачі. І вони приходять допомогти героям програми, взяти участь у їхній долі.

Історії, які прозвучать 30 вересня в 11:05 в програмі "Віра. Надія. Любов" зачепили серця всіх присутніх у студії.

  • У Катерини та Олега Рошків Одеської області народилася дівчинка з важкою патологією головного мозку. Дитина не їсть сама, не рухається, не розвивається. Годують її через зонд. Замість лікування батькам запропонували здати дитину до спецінтернату. Але батьки відмовилися і продовжують шукати методи лікування. Вони прийшли в програму, щоб попросити допомогти зібрати гроші на реабілітаційний курс.
  • Ліквідатор аварії ЧАЕС Геннадій Ляхов, побоюючись міської екології, оселився в лісі. У землянці. І живе там не перший рік. Виховує чотирирічного сина. Він упевнений: свіже повітря, близькість до природи, – це все, що поки потрібно його синові. Інший гість програми Валерій Гоменюк – мешканець екопоселення, яке нараховує близько 20 будинків, згоден з Геннадієм. Він упевнений, що захистив своїх дітей від шкідливого впливу соціуму. А загальноосвітню школу можна і в екопоселенні організувати. 
  • Ігор Котловський та Наталія Танасієнко – професійні актори. Всі свої гонорари від зйомок вони вкладають у розвиток дитячої студії-театру "Саквояж".

Після ефіру Володимир Вукста, відомий як мандрівник Голтіс, підійшов до Каті і Олега Рішків і запропонував свою допомогу: "Я вам допоможу з медичної сторони. Є відновлювальні методики. Запишіть мій телефон. Але найголовніше – це духовне начало будь-якої людини. Не втрачайте віри і надії. Любіть всіх. Дякуйте Господу за все. Ходіть до Храму. Сповідайтеся. Причащайтеся. Будь-яка проблема, пов'язана з втратою здоров'я, вирішується через щире каяття. І за Божої допомоги".
А потім додав, звертаючись до співробітників Першого Національного: "Віра. Надія. Любов" – це дивовижний проект. Тільки варто вдуматися в його назву.

Він дає можливість допомагати людям, уникати проблеми. І вирішувати ці проблеми.

На жаль, у сучасному медіа-просторі в основному проповідується неправильний, нездоровий спосіб життя. І з духовного погляду, і з фізичного. Душогубні програми-жахи, фільми, "напхані" сценами жорстокості і насильства, буквально руйнують людину.

Я радий, що Перший Національний взяв курс на соціальні проекти. Вони потрібні всім людям,бо вчать любові і співчуття. Просто чудові програми!".

Співак Іван Березовський після запису був переповнений емоціями.

"Віра. Надія. Любов" показує життя таким, яким воно є. Це і гіркі моменти в сім'ях людей. І якісь "божевільні прояви" своїх можливостей. Все це викликає як позитивні емоції, так і обурення. Передача зачіпає всі струни душі. Вона показує, що в суспільстві є багато проблем. Не тільки у сфері охорони здоров'я, але і в стилістиці життя наших людей.

Це грандіозний соціальний проект.

Що стосується героїв сьогоднішньої програми, я думаю, що зможу залучити певні фінанси, щоб допомогти Тані Рошко. Буду вже сьогодні про це говорити.

Батьки Танечки хочуть спробувати лікувати її тут в Україні. Але, я думаю, що їй потрібно дороге лікування в Швейцарії або Ізраїлі. Це вже зовсім інші гроші.

У нас є маса людей, які витрачають гроші на свої примхи. Безглузде задоволення. Я вважаю, що ці люди повинні "прокинутися" і зрозуміти, що вони з собою нічого не заберуть. Життя швидкоплинне. Дуже хочеться, щоб вони відгукнулися і допомогли Тані та іншим нужденним. Я ж зроблю все, що від мене залежить", – сказав молодий співак.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: