:
Перший Національний в

Перший Національний в "Країні дитячої мрії"

03 жовтня 2011

У дитячій оздоровниці "Славутич", яку тільки-но відбудувала команда Всеукраїнського благодійного фонду "Дорога майбутнього", відбулося урочисте відкриття шостої оздоровчої зміни. Саме тут пройшов фестиваль дитячих талантів "Країна дитячої мрій". Його відвідала і знімальна група Першого Національного разом із музичним продюсером каналу Владом Багінським.

Фестиваль "Країна дитячої мрії" підтримує дітей сиріт і дітей із малозабезпечених сімей, та допомагає їм розкрити свої таланти. А проявів талантів у цей день було багато: вокальний конкурс, конкурс шевченкознавців, конкурс малюнку і декоративно-прикладного мистецтва, спартакіада, і, навіть, наукова олімпіада.

З нагоди старту фестивалю, у "Славутичі" було справжнє свято. Почалося воно з урочистої лінійки і зустрічі поважних гостей  короваєм, а закінчилося святковим концертом. Справжнім подарунком для всіх став виступ переможця "Фабрики зірок. Суперфінал" Матіаса. Під його "Белый самолёт" танцював увесь "Славутич". За виступ співака не тільки нагородили нескінченними оплесками, але й посвятили у славутчани.

Голова Всеукраїнського благодійного фонду "Дорога майбутнього" Любов Полєжай розповіла:

"Цей проект сприяє тому, щоб кожна дитина відчувала себе потрібною, зростала в любові та піклуванні, ідентифікувала себе у світі як сильна, талановита та унікальна особистість".

Музичний продюсер Першого Національного Влад Багінський додав:

"Діток потрібно підтримувати, тому що тільки від нас залежить, якими вони виростуть, чого досягнуть та яким врешті-решт буде наше спільне майбутнє".

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: