:
Вечір якісного гумору від

Вечір якісного гумору від "братів-кроликів" на Першому Національному

06 жовтня 2011

6 жовтня о 22:10  на Першому Національному гумористична програма "Сміх до кольок у рік кролика". Неперевершені майстри свого жанру  народні артисти Володимир Данилець і Володимир Моісеєнко порадують глядачів якісним гумором і дотепністю.

Ці артисті працюють разом понад 30 років. Вони створили безліч смішних образів. А успіх прийшов до гумористів після виконання ними славнозвісної  мініатюри "Кролики, це не тільки цінне хутро…". З тих пір артистів так і називають "Кролики". А фраза "Кролики – це не тільки цінне хутро, але й 2-3 кілограми легкозасвоюваного м'яса" з їх мініатюри відома всім і цитується за кожної зручної нагоди.

Гумористичний дует Моісеєнко – Данилець відомий не тільки в Україні, але й в  усьому світі.

Артисти – хороші і давні друзі, які не втомлюються від компанії один одного. І третього до себе не беруть.

Їх гумор відрізняється інтелігентністю та повагою до глядача. "Ми ніколи не будемо матюкатися зі сцени. Сміятись над інвалідністю. Треба поважати людей. Артист має нести глядачеві культуру, а не брудну білизну вивішувати", – розповідають гумористи.

Дивіться  "Сміх до кольок у рік кролика" 6 жовтня о 22:10 на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: