:
«Чоловічий клуб» на Першому: Вас запрошено!

«Чоловічий клуб» на Першому: Вас запрошено!

29 липня 2010

29 липня на Першому Національному продовжилася презентація нових проектів. Цього разу на Першому презентували новий спортивний проект під назвою «Чоловічий клуб».

Цілий місяць справжні поціновувачі нежіночих видів спорту зможуть насолодитися найкращими боями. Щодня о 19:30 і 21:45 на вас чекають зірки боксу, армрестлінгу, боїв без правил та кікбоксингу. А також цікава добірка документальних матеріалів про двох видатних боксерів – чинного чемпіона Європи за версією EBU у напівлегкій вазі Олега Єфимовича та суперчемпіона світу за версією WBA В’ячеслава Сенченка – у спеціальних випусках клубу «Шлях чемпіона».

Заступник генерального директора НТКУ Михайло Метревелі зазначив на презентації: «Чоловічий клуб» – це наш новий проект, який дуже логічно стає в лінійку чоловічих спортивних програм Першого Національного, що вже запускаються зараз і продовжаться в новому сезоні. Але ми не будемо обмежуватися лише чоловічою аудиторією. Дещо пізніше ми почнемо вводити до сітки мовлення і жіночі спортивні програми».

Програму презентували видатні українські спортсмени: Михайло Зав’ялов (президент Ліги професійного боксу України), Аліна Шатернікова (чемпіонка світу з боксу, заслужений майстер спорту України), Володимир Вірчіс (інтерконтинетальний чемпіон з боксу за версією IBC), Володимир Сидоренко (семиразовий чемпіон світу з боксу), Ельбрус Тедеєв (олімпійський чемпіон з вільної боротьби).

Ведучий «Чоловічого клубу» Дмитро Лазуткін пообіцяв показати багато цікавого й ексклюзивного: «Із серпня ефір Першого Національного буде насичений єдиноборствами. Це будуть різні класи боротьби, боксу і багато чого. До нас у програму прийде багато зіркових гостей. Глядачі побачать якісні єдиноборства і кваліфіковані експертні їх оцінки. Перший буде дивитися молодіжна аудиторія». Нагадуємо, що з 1 серпня в ефірі Першого Національного стартує програма «Чоловічий клуб».

Читайте також: