:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

07 жовтня 2011

Відпочити після виснажливого робочого тижня вам допоможе улюблений канал. Поринь у світ цікавих концертів, корисних порад та незабутніх знайомств разом із Першим Національним.

Субота

О 7:55 дивіться найкращі автоперегони Формули-1 на Першому Національному. На трасі Сузука багато можливостей для обгонів, нерідко трапляються дощові гонки, і конфігурація траси забезпечує хороший огляд для глядачів. Гран-прі Японії традиційно був одним із завершальних етапів чемпіонату, саме на ньому часто розгортаються вирішальні сутички за чемпіонський титул.

О 13:25 у програмі "Країна якості" ви дізнаєтесь, що потрібно знати власнику водолічильника, аби вберегтися від претензій комунальників? Коли авіаперевізники почнуть поважати пасажирів? А також вся правда про майонез тривалого зберігання.

О 17:00 гумористична програма "Золотий гусак" порадує вас новими анекдотами та побрехеньками. Адже в цьому клубі збираються виключно найгумористичніші люди України.

Вечірнього суботнього дня Перший пропонує розважальні програми на різний смак:

  • о 17:55 на вас чекає концерт Раймонда Паулса, 1 частина, та о 18:55, 2 частина
  • о 20:00 фестиваль родинної творчості "Мелодія двох сердець"
  • о 21:40 концертна програма "До дня знань"

Неділя

Об 11:40 для допитливих програма "Як це?" розповість про головне будівництво країни! Найдорожчий стадіон у світі! Як НСК "Олімпійський" перетворився на п’ятизіркову арену класу еліт. Реконструкція столичного спорткомплексу – крок за кроком.

О 12:50 готуймо разом з Михайлом Поплавським. Смачненькі сніданки і не тільки – про все це у програмі "Шеф-кухар країни". Адже хто ж, як не він, так добре розуміється на салі, вареничках та інших стравах української кухні.

Вмикайте телевізори о 12:05 і не пропустіть розважальне шоу "Караоке для дорослих". Харизматичний ведучий і відомий співак Павло Зібров разом з талановитими учасниками програми виконуватимуть пісні та дивуватимуть своїм співом.

Музичний недільний вечір зарядить глядачів Першого теплою атмосферою та гарним настроєм і розпочнеться о 19:25 концертною програмою "Хіти 20-го сторіччя".

А о 22:00 музична програма для всіх поколінь "Фольк-music" представить на суд глядачів творчість кращих народних колективів трьох областей України: Полтавської, Київської, Черкаської. Незмінна ведуча програми – народна артистка України Оксана Пекун.

Зроби свої вихідні незабутніми разом з Першим Національним!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: