:
Перший попереджає: «Обережно – діти!»

Перший попереджає: «Обережно – діти!»

30 липня 2010

Перший Національний продовжує презентувати нових проектів.

30 липня на Першому презентували дитячу програму «Обережно – діти!». З нового сезону щосуботи кмітливі, розумні та талановиті ведучі ставитимуть зірковим гостям неординарні запитання. Після кастингів у дитячих студіях і школах було відібрано десять ведучих. Але найближчим часом до них приєднаються нові ведучі, адже маленьким телезіркам важко суміщати зйомки з навчанням.

Завідувач редакції дитячих та розважальних програм Ніна Пономарьова розповіла про нову програму: «У нас дуже талановиті й творчі діти. Вік ведучих – від 12 до 16 років. Це той вік, коли вже багато чого зрозуміло, але немає комплексів дорослих. І вони можуть ставити будь-які запитання. Це я спробувала на собі, коли під час одного з кастингів сіла в кадр і стала об’єктом їх допитувань. Запитання, які вони ставлять, – гострі, але своєю безпосередністю змушують дорослих дати відповідь». Спеціальним гостем на презентації був актор, режисер Віктор Андрієнко. Йому довелося витерпіти справжній шквал питань від дітей – так юні ведучі демонстрували свої вміння. «Я хочу, щоб програма була добра. Наш світ жорстокий і злий, а хочеться, щоб у дітей була справжня добра програма. Головне, щоб це добро йшло з екрана. І якщо глядач відчує цей позитив, він обов’язково дивитиметься проект. Тож давайте не будемо розповідати, як воно буде солодко-солодко, давайте з’їмо цю цукерку й оцінимо її смак», – зазначив Віктор Андрієнко.

Охочих стати героєм програми вже вдосталь. Головна концепція – потрапити в середовище існування героя, доторкнутися до його повсякденного життя.

Окрім гострих запитань до Віктора Андрієнка та присутніх на презентації журналістів, ведучі презентували візитівку програми та зіграли з присутніми в гру: «Відгадай, де в кого приховане щось!».

Не пропустіть у новому сезоні легку та позитивну програм «Обережно – діти!». Можливо, саме вони відкриють для вас відомих людей з невідомої сторони.

Гостями перших програм стануть Ілля Ноябрьов та Борис Апрєль.

Читайте також: