:
Підручник з української мови та скетч-шоу в одному флаконі

Підручник з української мови та скетч-шоу в одному флаконі

05 жовтня 2017

Все ще приймаєте участь, замість того, щоб брати? Задаєте запитання, а не ставите? І зовсім не розумієте, чому "на жаль" пишеться окремо? Це більше не проблема! Нове скетч-шоу "Лайфхак українською" стартує в ефірі UA: ПЕРШИЙ вже 7 жовтня. Щосуботи о 12:20 ведучий Дмитро Хоркін вчитиме всіх охочих правильно говорити українською, роз’яснюючи складні правила та норми, а у життя їх втілюватимуть двоє професійних акторів у вигляді дотепних скетчів.

"Дуже добре, що ми запускаємо такий проект саме на Суспільному, адже це унікальне скетч-шоу, в якому вивчення української мови подається у сучасній, легкій і ненав’язливій манері, – розповідає ведучий програми "Лайфхак українською" Дмитро Хоркін. – Тепер люди, які соромились говорити українською і вважали, що всі з них сміятимуться через помилки у вимові, можуть навчитися говорити правильно. Таким чином ми вбиваємо двох зайців: по-перше, людям стане легше спілкуватися українською, а по-друге, вони зможуть вдосконалити культуру мови. До того ж, цей проект не має дратівливих менторських інтонацій і примусу щось вчити. Ми лише спонукаємо до вивчення мови і хочемо, щоб людина, яка дивиться нашу програму, без примусу та напруги удосконалювала свою українську".

Команда проекту "Лайфхак українською" переконана, що нація починається з мови. Тож не забувайте спілкуватися українською, вмикати UA: ПЕРШИЙ о 12:20 щосуботи та писати "будь ласка" окремо!

Читайте також: