:
Перший Національний запускає розважальне шоу з елементами екстриму

Перший Національний запускає розважальне шоу з елементами екстриму

14 жовтня 2011

16 жовтня о 14:00 на Першому Національному стартує новий розважальний проект "Атака магії".

Автор і ведучий – відомий ілюзіоніст Сергій Савка.

Програма містить кілька рубрик.

Завдяки одній з них – "Вулична магія" – кияни зможуть на вулиці несподівано зустріти фокусника.

Сергій Савка йде в народ. І показує фокуси перехожим. За ним ідують оператори з камерою. І знімають все, що відбувається на вулиці, в стилі реаліті-шоу.

"Нещодавно ми потрапили на весілля. Наречений і наречена нам дуже зраділи. Гості теж активно реагували", – розповідає фокусник.

А завдяки рубриці "Мега-трюк" телеглядачі відчують справжній приплив адреналіну. Знімальна група і глядачі на площадці це вже відчули. Видовище настільки хвилююче, що деякі навіть втрачали свідомість. Тепер помічники режисера запаслися валідолом і іншими швидкодопоміжними засобами.

Сергій Савка виконує трюки, які створюють загрозу для його життя.

"У жодному разі не намагайтеся повторити побачене. Це небезпечно", – попереджає глядачів Сергій.

Рубрика "Трюк із зіркою" надає знаменитостям можливість відчути себе добрими чарівниками, оскільки програма дуже позитивна. Співак Василь Бондарчук, актриса і телеведуча Ольга Сумська, композитор і музикант Влад Дарвін, композитор і музикант Лері Вінн із задоволенням брали участь у програмі.

Дивіться розважальне шоу "Атака магії" щонеділі о 14:00 на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: