:
Уїк-енд на Першому

Уїк-енд на Першому

14 жовтня 2011

На цих вихідних Перший Національний підготував для своїх глядачів нові видовища. Разом з улюбленим каналом ви зможете поринути у світ ілюзій та магії, побувати на гасінні справжньої пожежі з Остапом Ступкою, а також дізнатися багато нової і корисної інформації. І все це – не відходячи від екранів ваших телевізорів. Вихідні з Першим Національним: весело, корисно та цікаво.

Субота, 15 жовтня

О 13:45 у програмі "Країна якості" ви дізнаєтеся, яку небезпеку приховують в собі дешеві товари, з якого дерева роблять фанеру та як перевіряти вибухові засоби.

О 14:10 художній фільм "Під кам’яним небом". Останні дні німецької окупації. Війська Карельського фронту підійшли до кордону з Норвегією. Німці, відступаючи, застосовують "тактику спаленої землі" – з міста Киркинеса вивозяться не тільки устаткування, зброя, провіант, але й люди. Однак жителі бажають сховатися у каменярні й там перечекати відступ окупантів. Але під кам'яним небом двом тисячам беззахисних городян загрожує смертельна небезпека: фашисти готуються підірвати каменярню. Режисер: Кнут Андерсен, Ігор Масленников. У ролях: Арне Лі, Євген Леонов, Веслемей Хаслюнд, Микола Бурляєв, Олег Янковський, Анатолій Солоніцин, Микола Гринько, Федір Одиноков.

О 16:25 приходьте на засідання клубу "Золотий гусак". Саме тут справжні майстри гумористичної справи допоможуть вам зняти напруження після виснажливого робочого тижня і досхочу насміятися з неймовірно кумедних анекдотів.

Неділя, 16 жовтня

О 11:00 разом з програмою "Як це?" глядачі Першого Національного зможуть дізнатися про татуювання. Хто вигадав робити татуювання? З чого починається малюнок на тілі, і як його обрати? Чим малюють на шкірі, і чи це не боляче? Усі подробиці створення тату цієї неділі в програмі "Як це?".

О 14:00 на Першому Національному прем’єра нової розважальної програми "Атака магії". Автор і ведучий – відомий ілюзіоніст Сергій Савка. Програма містить кілька рубрик: вулична магія, мега-трюк, трюк із зіркою, завдяки яким глядачі Першого поринуть у світ справжнього дива та ілюзій.

О 14:55 разом з програмою "Хто в домі хазяїн?" глядачі Першого завітають на найбільшу в Україні виставку екзотичних тварин, познайомляться з цікавою породою собак грифони, дізнаються про те, як правильно доглядати за морськими свинками, а також про те, наскільки відданими можуть бути мініатюрні собачки породи цвергпінчер.

О 15:20 нова програма Першого Національного "Феєрія життя" продовжить втілювати мрії в життя. Елеонора та Костянтин Федотові не вірили, що, будучи вже на пенсії, вперше побачать країну, про яку так  давно мріяли. Та не тільки побачать, але й відчують смак справжньої угорської кухні,  страви якої  господиня Елеонора  все життя готувала  за рецептами із книг. Які ще сюрпризи чекають на героїв та що вони побачили вперше – дивіться у програмі "Феєрія життя"!

О 15:45 автор і ведуча програми "Ближче до народу" Людмила Томанек запрошує вас ближче познайомитися з Остапом Ступкою. Ви дізнаєтеся ким мріяв стати в дитинстві Остап та чому став актором, а також побачити, як Ступка-молодший гасив справжню пожежу.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: