:
Караоке для дорослих: приходь, співай, відпочивай!

Караоке для дорослих: приходь, співай, відпочивай!

17 жовтня 2011

Хороша новина для поціновувачів справжньої української пісні та сімейного відпочинку. Нова програма Першого Національного "Караоке для дорослих" запрошує усіх охочих на зйомки нових програм. У неділю, 23 жовтня, о 12 годині приходьте на зйомки програми на майдан Незалежності (біля Поштового відділення №1 (Головпоштамт), за адресою вул. Хрещатик, 22), і тоді про Ваш талант зможе почути вся країна!

Неповторний ведучий, відомий співак Павло Зібров і талановиті учасники програми виконуватимуть найрізноманітніші пісні, щоб якнайкраще виявити свої співочі таланти і здивувати головну площу столиці. Змагання відбуваються у трьох категоріях: спочатку співають жінки, потім – чоловіки, а насамкінець – цілі сім'ї; у фіналі переможці в кожній із груп учасників розігрують між собою головний приз.

Тільки в "Караоке для дорослих" розкриваються справжні таланти! Прийшов час показати себе!

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: