:
23 жовтня в

23 жовтня в "Ближче до народу" Андрій Воронін

20 жовтня 2011

У неділю, 23 жовтня, о 9:30 ви зможете ближче познайомитися з відомим футболістом національної збірної України і кращим гравцем, за оцінками російської преси, чемпіонату Росії – Андрієм Вороніним.

Зараз він – капітан московського футбольного клубу "Динамо". До цього часу 16 років грав закордоном у Німеччині та Англії. Мало хто знає, що на початку своєї футбольної кар’єри у Андрія була можливість отримати європейське громадянство і виступати у складі молодіжної збірної Німеччини, але він свідомо відмовився від цього, адже завжди мріяв виступати за національну збірну України.

Дивіться в неділю, 23 жовтня о 9:30 на Першому Національному програму "Ближче до народу" і ви дізнаєтесь, як проходила адаптація Андрія Вороніна до життя закордоном, історію знайомства Андрія з дружиною Юлією і те, що означають численні тату на тілі спортсмена.

А ще ви зможете почути в ексклюзивному виконанні Андрія Вороніна улюблену пісню всіх одеситів, дізнатися рецепт наваристого борщу у виконанні нападника української збірної з футболу.

Тільки на Першому Національному і тільки в "Ближче до народу" в цю неділю ви зможете відкрити для себе з нової сторони форварда національної збірної України з футболу та капітана ФК "Динамо" (Москва) Андрія Вороніна.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: