:
Співачка Інеш:

Співачка Інеш: "Ця програма для мене – відкриття у світ добра"

20 жовтня 2011

Соціальний проект Першого Національного "Віра. Надія. Любов" не тільки допомагає людям, які потребують лікування тілесних недуг. Завдяки цій програмі глядач також лікує свою душу. Вона торкається таких тем, як віра в Бога, сімейні традиції, любов до рідних місць. І все це знаходить відгук у серця людей.

21 жовтня в 11:10 у програмі "Віра. Надія. Любов" прозвучить заклик допомогти родині Авраменко вилікувати маленьку дочку Ганну, яка народилася з патологією головного мозку.

Ведучі та гості намагатимуться допомогти розібратися у взаєминах смертельно хворого Віктора Чистякова та його сина. Батько і син уже два роки судяться за право володіння квартирою, яка колись була їхнім спільним домом.

І третя історія про долю села Гусинці. Колись багате село разом з піснями, звичаями, легендами було затоплено під час будівництва Канівського водосховища. Але храм Преображення, який був розташований в центрі села, дивом вистояв.

Він стоїть на маленькому острівці посеред Дніпра. А розселені мешканці Гусинців щороку збираються біля свого храму. Разом з ними приходять діти й онуки. Вони виросли вже не тут, але з малих років люблять і знають це місце. Цим людям вдається зберегти віру, взаємозв’язок поколінь. І це надзвичайно актуально сьогодні, коли сімейні цінності зневажені.

Зараз вони працюють над відновленням своєї церкви на острівці.

"Така програма, як "Віра. Надія. Любов" вкрай необхідна на телебаченні. Ми вже настільки загрузли в якихось розважальних проектах! Ми забуваємо про тих, хто потребує допомоги. Ці люди не десь там. Вони поряд з нами. Цей проект для мене – відкриття у світ добра. Дуже важко, коли людина з великою потребою зовсім одна. А завдяки Першому Національному вона може відчути не тільки емоційну підтримку. Але і діяльну допомогу. Вони так цього чекають. Так потребують цього!

Ця програма відроджує мою віру в те, що добра у світі більше, ніж зла. Зло – завжди кричуще. Байдужість – гірка, а добро – милосердне.

Так хочеться, щоб світ став добрішим. Про це багато в моїх піснях. І для цього виходить програма "Віра. Надія. Любов", – сказала після ефіру співачка Інеш.

Дивіться програму "Віра. Надія. Любов" щоп'ятниці об 11:10 на Першому Національному.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: