:
Вікенд на Першому

Вікенд на Першому

21 жовтня 2011

На цих вихідних на глядачів Першого Національного чекають незабутні зустрічі з улюбленими виконавцями, нові знайомства та неочікуванні відкриття. Відпочивай разом з Першим!

Субота

О 13:00 програма "Країна якості" відповідає на пиття споживачів: чи дійсно енергозберігальчі лами допомагають заощадити гроші? І куди діваються освітлювальні прибори, що містять ртуть? А також нові експонати кунсткамери "Країна якості": мухи у маринованих грибах та крохмаль у дитячому харчуванні.

О 19:40 концертна програма "Ангели серед нас". У нинішньому році ця дитяча соціальна вистава присвячена темі безпритульних і сиріт. В основі її сюжету – реальна історія з життя дівчинки-сироти. Головний режисер-постановник вистави Анна Обоянська. У постановці беруть участь: Ірина Білик, Катерина Бужинська, модерн-джаз балет "Антарес", студія танцю "Бродвей", клуб акробатичного рок-н-ролу "Захоплення", Харківський балетний театр, хіп-хоп клуб "Транс-Денс", народний цирк "Парад Надій", юні співачки Алучана Феджі, Тамара Логвінова і Настя Петрик. А також: переможці російської "Хвилини слави" – еквілібристи Олександр та Сергій Грінченко, переможець шоу "Х-фактор" – Олексій Кузнєцов, чемпіон світу з брейк-дансу – Джуніор (Франція). І легендарний китайський дует танцюристів-інвалідів Ма Лі і Чжай Сао Вей, який має дуже символічну назву – "Жага життя". Вперше на одну сцену зі знаменитостями вийдуть юні артисти: переможець проекту "Танцюю для тебе" Давид Антонян, фіналістка III сезону "Україна має талант" Діана Козакевич. Ця вистава  – заклик до милосердя, співчуття. І нагадування: людина теж може бути ангелом. Хоча б трошки. Хоча б іноді.

О 21:40 концерт Леоніда Агутіна та Анжеліки Варум (1 частина) – найромантичнішого дуету в сучасному шоу-бізнесі. У цієї красивої пари артистів своєрідна манера виконання. Їх ніжність і зворушливість один до одного на сцені налаштовують глядача на ліричній лад. І в цей суботній вечір на Першому Національному прозвучать кращі пісні Анжеліки Варум і Леоніда Агутіна. Звичайно ж, усі вони про кохання.

Неділя

О 9:05 програма "Як це?" спробує розібратися в тому, як видобувається газ, конденсат та нафта на землі, а також дізнатися, що таке октанове число і як готують бензин?

О 9:30 ближче до народу їде форвард збірної України з футболу Андрій Воронін. Він особисто візьме участь у кулінарному чемпіонаті та приготує свій улюблений український борщ, пройде посвячення в козаки та випробує себе за кермом трактора. Розкаже як вгамовує свої ревнощі та заспіває вперше перед камерами "Шаланды полные кефали…". Не пропустіть програму "Ближче до народу".

О 10:00 у програмі "Хто в домі хазяїн?" глядачі Першого познайомляться з людиною, яка обрала собі незвичайних домашніх улюбленців – елітних курей, дізнаються про те, хто такі бамбіно, а також про те, як впливають тварини на фізичний, психічний та емоційний стан дітей, а також побувають на прогулянці разом із фредками-альбіносами.

О 19:40 концерт Леоніда Агутіна та Анжеліки Варум (2 частина) – найромантичнішого дуету в сучасному шоу-бізнесі. У цієї красивої пари артистів своєрідна манера виконання. Їх ніжність і зворушливість один до одного на сцені налаштовують глядача на ліричній лад. І в недільний вечір на Першому Національному прозвучать кращі пісні Анжеліки Варум і Леоніда Агутіна. Звичайно ж, усі вони про кохання.

О 22:00 сучасне аранжування української музичної спадщини вдихають у неї нове життя, роблячи "фольк" музикою усіх поколінь, а "Фольк-music" – це програма для всіх поколінь!..

  • Пісня "Хмара". Виконує ансамбль "Жартівниці", м. Кривий Ріг. Переспівує квартет Classic.
  • Пісня "Ой, я в батька". Виконує ансамбль "Живемо", Київська обл., Броварський р-н, с. Зазим’я. Переспівує Анна Сингаєвська.
  • Пісня "Ой, на тім боці". Виконує ансамбль "Берегиня", Хмельницька обл., Ново-Умінський р-н, с. Зелені Курилівці. Переспівують Катя Бойко та Вадим Матвієць.
  • Завершують програму "Троїсті музики" Дніпропетровської обл., Криворізького р-ну, с. Червоне.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,34% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: